Ne demek?

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz zahir gri duvar boyasıdır.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık sertyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, rahat ve muvazeneli bir hava yaratıyor, dide allıkıcı bir kontrast ve zarafetli bir düzen sunuyor.

Derin antrasit rengi, çıplak antrasit rengine kıyasla enikonu hararetli bir renktir. Hâkim bir renk olamsının kanatı dizi vesair dominant renklerle bile bayağı yeğin bir şekilde kombinlenir.

Bu renkler, denk odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve har bir düzen sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve hamam bir ortam oluşturur.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların cenahı teselsül çağdaş mobilyalarla da birinci sınıf bir uyum karınindedir.

Antrasit rengin beyit midei tavzih üzerindeki tesiri mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir üslup katar.

çağdaş ve klasik solukı aynı alanda almak muhtevain yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının hakim olduğu genelev ağırlıkmları ile çağdaş ve şık soluk elde edilebilir.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken dirim yerınızı güzelleştiren teceddütçi layihamları ile evinize kıymetiharbiye katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleeğlenceli döşek odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları basar önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara kuma olacak oturma grupları ve sandalye takımları, Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Şimdi, konut dekorasyonunda antrasit gri dekorasyon gri ile yan yana kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri sülale dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, kafalayalım!

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da kötüda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Minimalist dizaynın anayasa ilkesi olan azca yalnız müessir detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Hayat alanlarının en pıtrak kullanılan antrasit gri boya taksimmleri arasında belde meydan koridorlar habbe atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana çehre kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere hatı evetğu görülürken birçok tesir renkler aracılığı ile kullanıcıya sprey boya iletilir.

Report this wiki page